Υπηρεσίες Immobilizer

1) Κοπή κλειδιού με τις πιο σύγχρονες μηχανές κοπής κλειδιών για να καλύψουμε τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας καθώς και για να είμαστε συνεχώς σε θέση να ακολουθούμε τις εξελίξεις στον κλάδο.


2) Επισκευή φθαρμένων κλειδιών με Immobiliser και τηλεχειρισμό κάθε τύπου. Σε κάθε πρόβλημα θα βρούμε την οικονομικότερη λύση επισκευής.


3) Σε περίπτωση διάρρηξης ή καταστροφής της κλειδαριάς του αυτοκινήτου, αναλαμβάνουμε την επισκευή της κλειδαριάς ή την τροποποίηση της καινούριας κλειδαριάς με το ήδη υπάρχον κλειδί του διακόπτη.

4) Ανοίγματα αυτοκινήτων χωρίς ζημιές, με ακρίβεια και ταχύτητα.

5) Μπαταρίες για τα κλειδιά κάθε τύπου control.

6) Επισκευή χαλασμένων κουμπιών ή απώλειας κουμπιών από την πλακέτα του κλειδιού.


7) Η Επιχείρησή μας ειδικεύεται στα κλειδιά αυτοκινήτου και μηχανών με σύστημα Immobiliser. Έχουμε στη διάθεσή μας τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα για τον προγραμματισμό κλειδιών Immobiliser μέσω του εγκεφάλου του οχήματος (OBD).


8) Η γνώση μας και η συνεχής έρευνα μαζί με το προσωπικό μεράκι μας έχει καταξιώσει στο χώρο του Immobiliser. Με σύγχρονα μέσα και συνεχώς αναβαθμιζόμενο εξοπλισμό μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Έχουμε τη δυνατότητα διαβάσματος και εγγραφής (EEPROM και MCU) κλειδιών Immobiliser από τον εγκέφαλο του οχήματος και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα και τους πιο απομακρυσμένους πελάτες μας. Η φύση της δουλειάς μας επιτρέπει να παρέχουμε άμεση πανελλαδική κάλυψη με ένα μόνο τηλεφώνημα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συνεργασία στο 210-666-7777