Λίγα λόγια για τις υπηρεσίες μας..

Στην InterKey θα βρείτε μία τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σχεδιασμένων να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια τόσο των επαγγελματικών όσο και των ιδιωτικών τους χώρων.

Aντικείμενό μας και τομέας εξειδίκευσης είναι οι κλειδαριές και τα κλειδιά παντός τύπου, οι σούστες, τα χρηματοκιβώτια, οι κλειδαριές ασφαλείας και τα συστήματα ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Ενδεικτικά θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες στα παρακάτω:

- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΛΕΙΔΙΩΝ IMMOBILIZER

- Τοποθέτηση παντός τύπου κλειδαριών
- Τοποθέτηση γραμματοκιβωτίων
- Σούστες εισόδου
- Ηλεκτρικά κυπριά
- Λουκέτα
- Κλειδαριές για τζαμένιες πόρτες
- Κλειδαριές θωρακισμένων πορτών
- Κλειδαριές καταστημάτων
- Καμπάνες για γυάλινες πόρτες
- Ελατήρια για αυλόπορτες
- Κυλίνδρους απλούς και ασφαλείας
- Κλειδαριές ασφαλείας πρόσθετες
- Κλειδαριές πρόσθετες καταστημάτων

Σε περίπτωση που όλες οι παραπάνω υπηρεσίες συνδυαστούν με τα προϊόντα τα οποία εμείς διαθέτουμε στην λιανική τότε μπορούμε να δεσμευτούμε απέναντι σας πως θα έχετε την βέλτιστη δυνατή προστασία που την δεδομένη στιγμή είναι δυνατό να έχει κάποιος με τις υπάρχουσες διαθέσιμες προς το ευρύ κοινό τεχνολογίες.

Τέλος θα θέλαμε να σημειώσουμε πως η InterKey είναι μέλος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών. Ακόμη μία διασφάλιση για την άριστη ποιότητα τόσο των διαθέσιμων προς πώληση εμπορευμάτων μας όσο και των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.


Με εκτίμηση,
Θεωνάς Νικόλαος